WAT KUN JE VERWACHTEN?

Start vooraanmelding

Start vooraanmelding 22 december 2017

Vanaf heden kun je je alvast oriënteren op een bepaald type. Om het wat overzichtelijker te maken hebben wij de maar liefst 16 verschillende types voor je onderverdeeld in vier hoofdtypes (Medium t/m XX-Large). De afmetingen van de onderverdeelde types kunnen afwijken van de hoofdtypes, maar de indeling is in veel gevallen nagenoeg hetzelfde. Als je doorklikt op een bepaald type, kun je de plattegrond zien en lezen hoe het appartement wordt opgeleverd. Bij de start verhuur (naar verwachting half januari) komen de plattegronden van alle bouwnummers met bijbehorende huurprijzen beschikbaar. Ook kun je dan jouw unieke plekje in het gebouw uitkiezen!

Indien je interesse hebt in een appartement in dit project, verzoeken we je vriendelijk om het contactformulier in te vullen. Je ontvangt dan automatisch een e-mail met daarin een link waarmee je een account kan aanmaken. In je eigen account kan je vervolgens je persoonlijke gegevens en huishoudelijke situatie opgeven. Na de start verhuur (naar verwachting half januari) komen er meerdere tabbladen beschikbaar die je dient aan te vullen, waaronder je financiële gegevens en je voorkeur voor één of meerdere appartementen. Ook kan je dan alle documenten uploaden die wij nodig hebben om jouw gegevens te toetsen aan de huurvoorwaarden. Pas dan is het mogelijk je inschrijving af te ronden en officieel in te dienen.

Heb je een vraag? Kijk dan eerst bij de uitgebreide FAQ (meest gestelde vragen). Grote kans dat jouw vraag er tussen staat. Mocht je toch nog een andere vraag hebben, dan kun je telefonisch contact met De Keizer makelaarsgroep opnemen via 030 600 82 40 of per email nieuwbouw@dekeizer.nl. De nieuwbouwafdeling van De Keizer makelaarsgroep is in verband met de feestdagen niet bereikbaar op zaterdag 23 december en uiteraard eerste en tweede kerstdag, daarna staan ze je graag te woord.

Graag tot ziens in Van Nieuwenhuizen N.V.!

Start verhuur

Start verhuur 17 januari 2018

Goed nieuws! De verhuur van de appartementen is gestart. Vanaf nu kan je op de pagina “aanbod” uitgebreide informatie vinden over de appartementen. Heb je een bepaald appartement op het oog? Dan is het mogelijk de technische plattegrond, de verdiepingsoverzichten en de situatietekening te downloaden. Technische informatie over de appartementen is te vinden in de uitgebreide FAQ.

Wijziging FAQ
We hebben besloten de procedure omtrent de aan te leveren stukken te versoepelen. Zo hoeft iemand die in loondienst is geen jaaropgave meer aan te leveren en de zelfstandig ondernemer hoeft geen accountantsverklaring meer aan te leveren. Daarvoor in de plaats zien we van de zelfstandig ondernemer wel graag een inkomensverklaring van de belastingdienst (voorheen IB60 formulier).

Sluiting inschrijving
Om officieel in te schrijven verzoeken we je vriendelijk een account aan te maken  door het inschrijfformulier in te vullen. Zorg dat je inschrijving compleet is ingediend voor woensdag 31 januari 2018, 12:00 uur. Het moment van inschrijven is niet bepalend voor de toewijzing.

Meet & Greet

Meet & Greet 22 januari 2018 van 18:00 tot 19:30 uur
Locatie: De Keizer makelaarsgroep, Richterslaan 66 Nieuwegein

 

De inschrijving gaat volledig digitaal, maar diegene die graag nog iemand van het projectteam wilt spreken is van harte welkom op de Meet & Greet op maandag 22 december van 18:00 tot 19:30 uur op het kantoor van De Keizer makelaarsgroep aan de Richterslaan 66 te Nieuwegein. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken en je kunt gewoon binnen komen lopen.

Graag tot ziens in Van Nieuwenhuizen N.V en wellicht treffen we je bij de Meet & Greet!

 

 

Oplevering

Prognose oplevering Q3 2018

De appartementen worden naar verwachting in het derde kwartaal van dit jaar opgeleverd. Let op! Dit is een prognose.