MEDIUM APPARTEMENT

 

 

Woonoppervlak:
vanaf ca. 68 m2

Aantal kamers:
2

Buiten:
balkon ca. 8 m2

Huurprijs:
vanaf ca. €882,15 p.m. (excl. servicekosten)

Servicekosten:
ca. € 40,- p.m.

 

Afgebeeld is appartement type F2.

 

Klik hier om terug te keren naar de appartementen.

Huren in Van Nieuwehuizen

Over dit appartement

Dit type betreft een 2-kamer hoekappartement welke is gelegen aan het uiteinde van de vleugels van het gebouw, zowel aan de stadszijde als aan de waterzijde. Doordat de vleugels schuin worden afgesneden krijgt de woonkamer van deze appartementen een leuk speels effect. De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van circa 38 m² en biedt toegang tot het balkon. Verder beschikt het appartement over een slaapkamer van 13 m², een apart toilet en een wasruimte. Afhankelijk van de ligging heb je uitzicht over het water (noordoost) of over de stad (zuid). Het balkon ligt voor de helft verdiept in de gevel waardoor je bij veel wind toch beschut kan zitten en andersom kan je natuurlijk ook de zon opzoeken bij mooi weer. Het balkon heeft een oppervlakte van circa 8 m².

 

Opleveringsniveau

De appartementen zijn opgeleverd met sanitair, tegelwerk en een luxe keuken.

Het toilet is voorzien van een zwevend wandcloset van het merk Sphinx met softclose toiletzitting en een handwastafel met een Grohe fonteinkraan. De badkamer is voorzien van inloopdouche met verdiept tegelwerk met een Grohe thermostatische douchekraan en een wastafel van 90 cm breed met 2 Grohe wastafelmengkranen.

De keuken betreft een luxe witte keuken met een extra diep (700 mm) zwart aanrechtblad en Pelgrim inbouwapparatuur:  een keramische kookplaat, RVS afzuigkap en achterwand, vaatwasser, koelvriescombinatie en combimagnetron.