LARGE APPARTEMENT

 

 

 

Woonoppervlak:
vanaf ca. 75 m2

Aantal kamers:
3

Buiten:
balkon ca. 8 m2

Huurprijs:
vanaf €983,89 p.m. (excl. servicekosten)

Servicekosten:
ca. € 40,- p.m.

 

Afgebeeld is appartement type E1.

 

Klik hier om terug te keren naar de appartementen.

Huren in Van Nieuwehuizen

Over dit appartement

Dit type betreft een 3-kamerappartement die aan weerszijden veel voorkomt. De indeling is traditioneel. De woonkamer beschikt over een open keuken heeft een oppervlakte van circa 30 m². De twee slaapkamers zijn circa 12 en 15 m² groot. Het appartement beschikt over een aparte toilet, berging en wasruimte.  Afhankelijk van de ligging heb je uitzicht over het water (noordoost) of over de stad (zuid). Het balkon ligt voor de helft verdiept in de gevel waardoor je bij veel wind toch beschut kan zitten en andersom kan je natuurlijk ook de zon opzoeken bij mooi weer. Het balkon heeft een oppervlakte van circa 8 m².

 

Opleveringsniveau

De appartementen zijn opgeleverd met sanitair, tegelwerk en een luxe keuken.

Het toilet is voorzien van een zwevend wandcloset van het merk Sphinx met softclose toiletzitting en een handwastafel met een Grohe fonteinkraan. De badkamer is voorzien van inloopdouche met verdiept tegelwerk met een Grohe thermostatische douchekraan en een wastafel van 90 cm breed met 2 Grohe wastafelmengkranen.

De keuken betreft een luxe witte keuken met een extra diep (700 mm) zwart aanrechtblad en Pelgrim inbouwapparatuur:  een keramische kookplaat, RVS afzuigkap en achterwand, vaatwasser, koelvriescombinatie en combimagnetron.