XX-LARGE APPARTEMENT

 

 

 

Woonoppervlak:
vanaf  ca. 151 m2

Aantal kamers:
4

Buiten:
balkon beide zijden ca. 15 m2

Huurprijs:
vanaf €1.893,11 p.m. (excl. servicekosten)

Servicekosten:
ca. € 40,- p.m.

 

Afgebeeld is appartement type A2.

 

Klik hier om terug te keren naar de appartementen.

Huren in Van Nieuwe Huizen

 

Over dit appartement

Dit betreft een 4-kamer appartement welke is gelegen in de kopgevel van het gebouw. Hierdoor heb je een prachtig uitzicht zowel over het water als over de stad. Het appartement heeft aan beide zijden een balkon van circa 15 m². Met een woonkamer van circa 82 m² heb je alle ruimte. De hoofdslaapkamer heeft een oppervlakte van circa 20 m² en ligt aan de waterkant. De twee kleine slaapkamers zijn beide circa 10 m² en liggen aan de stadskant. Naast de geweldige oppervlakten en ligging met zeer bijzonder uitzicht is dit appartement ook voorzien van maar liefst 2 badkamers.

 

Opleveringsniveau

De appartementen zijn opgeleverd met sanitair, tegelwerk en een luxe keuken.

Het toilet is voorzien van een zwevend wandcloset van het merk Sphinx met softclose toiletzitting en een handwastafel met een Grohe fonteinkraan. De badkamer is voorzien van inloopdouche met verdiept tegelwerk met een Grohe thermostatische douchekraan en een wastafel van 90 cm breed met 2 Grohe wastafelmengkranen.

De keuken betreft een luxe witte keuken met een extra diep (700 mm) zwart aanrechtblad en Pelgrim inbouwapparatuur:  een keramische kookplaat, RVS afzuigkap en achterwand, vaatwasser, koelvriescombinatie en combimagnetron.