X-LARGE APPARTEMENT

 

 

 

Woonoppervlak:
vanaf ca. 95 m2

Aantal kamers:
3 (tevens verkrijgbaar met 4 kamers)

Buiten:
terras ca. 20 m2

Huurprijs:
vanaf €1.216,60 p.m. (excl. servicekosten)

Servicekosten:
ca. €40,- p.m.

 

Afgebeeld is appartement type B4.

 

Klik hier om terug te keren naar de appartementen.

Huren in Van Nieuwehuizen

 

Over dit appartement

Dit type betreft een 3 of 4-kamerappartement welke is gelegen op de vijfde en zesde verdieping. De woonkamer is langwerpig en heeft een oppervlakte van circa 53 m². De slaapkamers variëren in oppervlakte van 10 tot 13 m². Het appartement beschikt over een aparte toilet, berging en wasruimte. De appartementen op de vijfde verdieping beschikken over een terras van 20 m² gelegen op het westen, de appartementen op de zesde verdieping beschikken over een balkon met dezelfde afmeting en ligging.

 

Opleveringsniveau

De appartementen zijn opgeleverd met sanitair, tegelwerk en een luxe keuken.

Het toilet is voorzien van een zwevend wandcloset van het merk Sphinx met softclose toiletzitting en een handwastafel met een Grohe fonteinkraan. De badkameris voorzien van inloopdouche met verdiept tegelwerk met een Grohe thermostatische douchekraan en een wastafel van 90 cm breed met 2 Grohe wastafelmengkranen.

De keuken betreft een luxe witte keuken met een extra diep (700 mm) zwart aanrechtblad en Pelgrim inbouwapparatuur:  een keramische kookplaat, RVS afzuigkap en achterwand, vaatwasser, koelvriescombinatie en combimagnetron.