LOCATIE

NIEUWEGEIN. AUTHENTIEK DORPS, DYNAMISCH STADS

Van Nieuwenhuizen N.V. ligt op een markante plek in de Nieuwegeinse wijk Merwestein. Een woongebied in ontwikkeling, pal aan het Merwedekanaal, met de voorzieningen van de binnenstad vlakbij. Wonen, werken en ontspannen? Hier vind je alles op loopafstand.

 

Veel te bieden

Nieuwegein combineert dorpse gezelligheid met stadse dynamiek. De gemeente ontstond in 1971, is centraal gelegen en grenst direct aan Utrecht. In Nieuwegein is het heerlijk om te wonen, maar ook om te werken en te recreëren. Door het hoge voorzieningenniveau, de rijke historie en het vele groen heeft Nieuwegein haar inwoners veel te bieden. 

Centraal in Merwestein

Lekker rustig wonen, maar toch met alle voorzieningen vlakbij? Dat kan als je kiest voor een appartement in Van Nieuwenhuizen N.V. Het complex staat in de wijk Merwestein nabij het stadshart van Nieuwegein. Het levendige Cityplaza, sportfaciliteiten, Theater de Kom, de bios, het ziekenhuis, het zwembad, de tramhalte en de bushalte met directe verbinding naar Utrecht centrum; ze liggen allemaal op loopafstand. En wil je wat verder weg? De A2, A27 en A12 zijn snel te bereiken. 

 

 

Foto's Nieuwegein en Cityplaza Brandbeeld Maartje Brand, Wereldhave, Fototeam KenM en gemeente Nieuwegein.

Nieuwegein
Nieuwegein
Nieuwegein
Nieuwegein