Verhuur gestart!

Kies nu je eigen appartement uit en schrijf je in!

Goed nieuws! De verhuur van de appartementen is gestart. Vanaf nu kan je op de pagina “aanbod” uitgebreide informatie vinden over de appartementen. Heb je een bepaald appartement op het oog? Dan is het mogelijk de technische plattegrond, de verdiepingsoverzichten en de situatietekening te downloaden. Technische informatie over de appartementen is te vinden in de uitgebreide FAQ.

Wijziging FAQ
We hebben besloten de procedure omtrent de aan te leveren stukken te versoepelen. Zo hoeft iemand die in loondienst is geen jaaropgave meer aan te leveren en de zelfstandig ondernemer hoeft geen accountantsverklaring meer aan te leveren. Daarvoor in de plaats zien we van de zelfstandig ondernemer wel graag een inkomensverklaring van de belastingdienst (voorheen IB60 formulier).

Sluiting inschrijving
Om officieel in te schrijven verzoeken we je vriendelijk een account aan te maken  door het inschrijfformulier in te vullen. Zorg dat je inschrijving compleet is ingediend voor woensdag 31 januari 2018, 12:00 uur. Het moment van inschrijven is niet bepalend voor de toewijzing.