De vooraanmelding is gestart

en de website is live!

Vanaf heden kun je je alvast oriënteren op een bepaald type. Om het wat overzichtelijker te maken hebben wij de maar liefst 16 verschillende types voor je onderverdeeld in vier hoofdtypes (Medium t/m XX-Large). De afmetingen van de onderverdeelde types kunnen afwijken van de hoofdtypes, maar de indeling is in veel gevallen nagenoeg hetzelfde. Als je doorklikt op een bepaald type, kun je de plattegrond zien en lezen hoe het appartement wordt opgeleverd. Bij de start verhuur (naar verwachting half januari) komen de plattegronden van alle bouwnummers met bijbehorende huurprijzen beschikbaar. Ook kun je dan jouw unieke plekje in het gebouw uitkiezen!

Indien je interesse hebt in een appartement in dit project, verzoeken we je vriendelijk om het contactformulier in te vullen. Je ontvangt dan automatisch een e-mail met daarin een link waarmee je een account kan aanmaken. In je eigen account kan je vervolgens je persoonlijke gegevens en huishoudelijke situatie opgeven. Na de start verhuur (naar verwachting half januari) komen er meerdere tabbladen beschikbaar die je dient aan te vullen, waaronder je financiële gegevens en je voorkeur voor één of meerdere appartementen. Ook kan je dan alle documenten uploaden die wij nodig hebben om jouw gegevens te toetsen aan de huurvoorwaarden. Pas dan is het mogelijk je inschrijving af te ronden en officieel in te dienen.

Heb je een vraag? Kijk dan eerst bij de uitgebreide FAQ (meest gestelde vragen). Grote kans dat jouw vraag er tussen staat. Mocht je toch nog een andere vraag hebben, dan kun je telefonisch contact met De Keizer makelaarsgroep opnemen via 030 600 82 40 of per email nieuwbouw@dekeizer.nl. De nieuwbouwafdeling van De Keizer makelaarsgroep is in verband met de feestdagen niet bereikbaar op zaterdag 23 december en uiteraard eerste en tweede kerstdag, daarna staan ze je graag te woord.


Graag tot ziens in Van Nieuwenhuizen N.V.!